Præmier

Der skal kåres én vinder af Fødevareprisen og én vinder af Publikumsprisen.

Der uddeles følgende præmier:

  • Vinderen af Fødevareprisen modtager 100.000 kr.
  • Vinderen af Publikumsprisen modtager 10.000 kr.
  • Alle, der afgiver stemme til Publikumsprisen, deltager i en lodtrækning om en gavekurv til Salling Super (værdi 1.000 kr.)

Hvad skal præmien bruges til?

Præmien skal gå til yderligere udvikling af forretningen, forbedring af produktet samt udbrede kendskabet til produktet.

Vinderen vil få muligheden for hyldeplads i Salling Super i en periode, hvorfra produktet sælges*.

* Det er Sallings suveræne afgørelse, om vinderen af Fødevareprisen bliver tilbudt hyldeplads. Varen kan uden varsling fjernes fra Salling Super. Vinderproduktet forpligter sig til at bære Fødevareprisen-logoet i en given periode, såfremt Salling ønsker dette.

Kundernes smag afgør, hvem der vinder Publikumsprisen

På semifinaledagen den 23. september 2016 er der mulighed for at få indflydelse på, hvilket af semifinalisternes produkter, der fortjener at vinde 10.000 kr. Publikum smager sig ved arrangementet frem til dét produkt, som de synes, fortjener sejren.

Vind en gavekurv

Arrangementet finder sted i Salling Aarhus og Salling Aalborg den 23. september 2016, hvor de fremmødte kan stemme på deres favoritprodukt. Ved stemmeafgivelse på en semifinalist til Publikumsprisen 2016, deltager man samtidig i konkurrencen om at vinde en gavekurv fra Salling Super til en værdi af 1.000 kr.