Sådan deltager du

Fristen for at nominere sit produkt til Fødevareprisen 2016 er udløbet.


Vilkår for deltagelse i konkurrencen for danske fødevareproducenter

ALLE fødevareproducenter i Danmark har mulighed for at indstille et eller flere af sine egne produkter. Produktet skal være produceret i Danmark, og hovedingrediensen i produktet skal være dansk, medmindre den pågældende ingrediens ikke findes i Danmark.

Producenten kan indstille to produkter i hver af følgende kategorier. Indstil kun produkter i den/de kategorier som er relevante:
  • Kornprodukter og bagværk
  • Mejeriprodukter
  • Delikatesser
  • Frugt og grønt
  • Vin, øl og spiritus
  • Øvrige kolonialvarer, heriblandt te, chokolade, olier og eddiker mm.

Se en beskrivelse af de seks kategorier her.
Ved nominering af et produkt forbeholder Salling sig ret til at vurdere, om produktet samlet set kan anses for at opfylde kravet.
For at deltage skal producenten have et cvr-nr.

 

Sådan deltager du i Fødevareprisen

For at nominere dit produkt til Salling Fødevarepris skal du udfylde et ansøgningsskema. Før du udfylder ansøgningsskemaet, opfordres du til at læse informationsmaterialet om Salling Fødevarepris. Det finder du her.

 

INFORMATIONSMATERIALE

 

Nominering skal ske senest den 5. august. Når dit produkt er nomineret, aftaler du med din kontaktperson på Food Festival, hvor og hvornår dine produkter skal indleveres. Dette afhænger af, hvilken smagning produktet deltager i. De indledende smagninger finder sted 9. august i Salling Aarhus, 22. august i Salling Aarhus samt 3. september på Food Festival i Aarhus. Produktet skal deltage i én af de indledende smagninger.

 

Du har selv ansvaret for, at produktet leveres eller sendes korrekt. Informer gerne på telefon 40 74 99 91 eller på mathias@thefoodproject.dk omkring håndtering af produkter i forhold til køl/frys.

 

Der skal være nok produkt til, at 10 personer skal kunne smage. Produktet, som indsendes/indleveres, skal være bearbejdet og kunne spises uden yderligere tilberedning. I kategorierne Delikatesse og Kornprodukter & bagværk kan producenten dog komme med et fersk produkt. Produktet skal da tilberedes inden servering for dommerne, f.eks. ved stegning, bagning eller lignende. Produkter i disse to kategorier kan kun bedømmes på Food Festival den 3. september 2016, og du skal selv have mulighed for at være til stede.

 

Har du spørgsmål eller ønsker du at nominere et produkt, kontakt da venligst Mathias Nyborg Christensen på mathias@thefoodproject.dk eller på telefon 40 74 99 91.

 

Det med småt

Der tages almindeligt force majeure forbehold. I tvivlstilfælde ved fortolkningen af reglerne, er arrangørernes afgørelse endelig, og den kan ikke indankes.
Vinderen af Fødevareprisen får muligheden for en hyldeplads i Salling Super i en udvalgt periode, hvorfra produktet sælges. Det er Sallings suveræne afgørelse om vinderen af Fødevareprisen bliver tilbudt hyldepladsen. Varen kan uden varsling fjernes fra Salling Super. Vinder produktet forpligter sig til at bære Fødevareprisen-logoet i en given periode, såfremt Salling ønsker dette.